Отзиви

Ще се радваме, ако споделите Вашето мнение с нас. Всички критики и препоръки се разглеждат лично от нашия управител Христо Петров. Те ще бъдат внимателно анализирани и ще помогнат Интернет страницата и дейността ни като цяло да станат още по-добри. Моля използвайте формата за контакт.

Мнения на клиенти за нас

1. Калинка Бочева, управител на „Калинка Бочева“ ЕООД, гр. Ловеч, бул. „България“ 31А.

Здравейте, приятели от „Голдън вижън“ – София. Идея си нямате колко съм ви благодарна за коректното и професионално отношение спрямо мен във връзка с дистанционната регистрация на моята фирма. Аз съм от гр. Ловеч и по принцип не се доверявам на фирми, с които не съм работила. Вие доказахте, че сте истински добри във вашата дейност, за което още веднъж искам да ви благодаря. Ще ви препоръчам на всички мои познати и приятели от София и провинцията. Желая от сърце на целия ви екип живот, здраве, усмивки и творчески успехи!

2. Аделин Дамянов, управител на „Дженерал Телеметрикс“ ООД, гр. Бургас, ул. „Хан Крум“ №13, ет. 2.

В края на м. януари 2012 г. използвахме услугите на „Голдън вижън“ за регистрация на нашата фирма. Благодарим ви за бързото подготвяне на документите, което ускори и регистрацията на фирмата ни. Въпреки, че засега нямате офис в Бургас, вие намерихте ваш партньор, който дойде с нас в банката при откриването на набирателната сметка за бъдещата фирма и при нотариус за заверка на образеца от подписа на бъдещия управител. Благодарим ви за бързата реакция и точната информация, която ни представихте за успешното регистриране на нашата фирма.

3. Димитър Атанасов, собственик и управител на „Иридиум БГ“ ЕООД, гр. Стара Загора, ул. Пейо Яворов 34.

Благодарим на екипът на „Голдън Вижън“ за помощта по време на регистрацията на фирма „Иридиум БГ“! Не вярвахме, че с няколко обяснения по телефона, ще успеем да направим каквото е необходимо за откриването на временната сметка за новата фирма, чрез изпратените от вас документи, но се оказа, че не е толкова трудно. Професионализма и съветите за напред бяха незаменими!

4. Серхио Санчес, гр. Каравака де ла крус, Испания, собственик и управител на „Транспасер“ ЕООД, с адрес: гр. Монтана, ул. „Мария Димова“ № 31, упълномощено лице за България – Галя Костадинова. Мнението е преведено на български от Биляна Маркова.

От наши бизнес партньори в Испания, разбрахме, че ако се регистрира транспортна фирма в България се плащат по-ниски лицензи. Понеже България е част от Европейският съюз, всяка българска фирма може да работи и в Испания, където е нашия основен бизнес. По тази причина се обърнахме към нашата приятелка Галя Костадинова за да намери някой, който да регистрира нашата фирма. Тя се свърза с екипа на „Регистрация БГ“ (дъщерно дружество на „Голдън вижън“). Получихме отговор на всичките въпроси, които ни интересуваха. Изпратихме необходимите данни по мейла и когато с баща ми дойдохме в България, всички документи бяха подготвени. Поискахме някой да дойде с нас в Монтана, където да регистрираме фирмата. Дойде Христо Петров и заедно с него открихме банкова сметка и заверихме нотариално някои документи. След 4-5 дни излезе регистрацията на фирмата.

Много сме благодарни на Христо Петров, защото той дойде на място при нас и много бързо подписахме всички документи. За по-малко от 90 минути оправихме всички документи, след което напълно безплатно той ни запозна с основните данъчни принципи при управлението на бизнес в България. Неговите съвети са много ценни за нас, защото в България данъчните закони са по-различни от тези в Испания.

5. Петър Лайош Кръстев, гр. Будапеща, Унгария – собственик и управител на „Роасеае“ ЕООД.

Роден съм в България, но отдавна живея в Унгария. Кризата и високите данъци в Унгария ме накараха да проверя какви са възможностите за регистриране на фирма в България. Целта е с тази фирма да обслужвам нашите унгарски клиенти, но да плащам по-ниските данъци в България. Затова потърсих в интернет контакти с няколко консултантски фирми, които да ме запознаят с условията за бизнес. Така се свързах с екипа на Голдан вижън. Какво да кажа за тях – само няколко думи: бързина, професионализъм и коректност. Доволен съм от тях, сега водят и счетоводството на моята фирма. Помагат ми и за неща, които не са счетоводни, те са дясната ми ръка. Добри са, препоръчвам ги!