Защо да изберете нас?

Голдън вижън разполага с 14-годишен опит в административното обслужване на предприемачи. Към днешна дата обслужваме над 1000 фирми от различни сектори на икономиката в различни аспекти – счетоводно обслужване, регистрация на фирми, издадени лицензи и разрешителни.

С някои от фирмите и институциите, които са доверили на нашият екип разнообразни дейности, може да се запознаете в раздел „Клиенти„. Можете да разгледате и отзиви от доволни клиенти.

Разполагаме с екип от счетоводители, адвокати, специалисти по печатна реклама, уебдизайн и хостинг. Имаме утвърдени взаимоотношения и с други доказани специалисти, от които може да се нуждае вашия бизнес. Чрез тази широка палитра от експерти, можем да предложим цялостно обслужване на собствениците на бизнес.

Голдън вижън БГ и дъщерните дружества са регистрирани оператори на лични данни, съгласно изискванията на закона. Всички данни, които ни се предоставят се използват само за да получите желания краен резултат. Вашите данни се опазват съгласно закона и не се предоставят на външни лица и фирми. Всяка информация за вас и вашия бизнес е конфиденциална и не се разгласява.

Всички дейности се извършват така, че са са лесни и изгодни за вас. Стараем се да предлагаме максимално качество и бързина.

Ако имате предложения или идеи как да подобрим още повече нашата работа, ще се радваме да се свържете с нашия управител – Христо Петров, 0888551917.