Счетоводни услуги и ТРЗ

Често фирмите подценяват ролята на счетоводното обслужване. В днешни дни проверките от НАП са все по-чести, а глобите – сурови и надеждното счетоводно обслужване е много важно.

Световната практика показва, че успешните предприемачи се занимават само с основната си дейност, в която имат знания и опит. Те прехвърлят всички останали дейности към външни специалисти.

Как да изберем фирма за счетоводни услуги

Препоръките са най-добрият начин да изберем на кого да поверим счетоводстната си дейност. Един добър рисърч ще ни отнеме няколко телефонни обаждания до колеги предприемачи, проверка в интернет на препоръчани счетоводни кантори и изпращане на минимум 3 запитвания. Неминуеми са срещи на живо или поне през някоя платформа за онлайн срещи като Zoom, за да се запознаем с бъдещия ни счетоводител. Освен, че трябва да изберете добър професионалист, нужно е и да си допаднете, защото вие ще поверите изключително деликатна част от бизнеса си. Отсрещната страна задължително трябва да буди доверие, за да сте спокойни в избора си. Не пропускайте да проверите за наличие на отзиви в онлайн пространството избраните от вас счетоводни къщи. /вижте отзиви за Golden Vision/

Онлайн счетоводни услуги

„Голдън вижън“ оценява новаторския дух и предлага на клиентите си онлайн счетоводни услуги. Комуникацията между нас и клиента се осъществява по мейл, Skype, ICQ, Viber и по всякакви други методи. Получавате пълно счетоводно обслужване, без да напускате вашият дом или офис и без компромис с качеството. Този вариант е особено подходящ за предприемачи, които живеят в малки населени места, в които няма достатъчно квалифицирани счетоводители за специфични дейности като дропшипинг, онлайн-търговия, извършване на услуги по електронен път и др.

 

ТРЗ услуги

Услугата включва дейности по назначаване на служители, прекратяване на трудови договори, болнични листи, майчинство и подготвяне на всички съпътстващи ги документи.

 

Подаване на ГФО за 80 лв. Цената включва всичко необходимо – държавна такса, адвокатски хонорар, подготвяне на необходимите декларации и подаване на отчета.

 

Вижте още:
Защо счетоводството е важно за вашата фирма?
Кога е задължителна регистрацията по ДДС?
Кога е изгодно и кога НЕ е изгодно една фирма да се регистрира по Закона за ДДС?
Документиране на доходите от наем получени от физически лица от предприятие или самоосигуряващо се лице.

Подробно описание на счетоводните услуги.

Вижте и нашата услуга за бързо и изгодно регистриране на фирми.

 

За консултация и запитвания ни пишете чрез контактната форма по-долу

или позвънете на тел.: 0888 551 917.

 

[[[],[],"and"]]
1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right