Защо счетоводството е важно за вашата фирма?

Много предприемачи подценяват ролята на счетоводството. Все още има хора, които смятат, че то е маловажно и се изразява в това да се обработят някакви фактури и да се подаде данъчна декларация в края на годината.

Счетоводителят е дясната ръка на всеки бизнес. Най-важната задача на финансистът е да бъде запознат с всички промени в законодателството. Всеки божи ден нещо се променя в тази държава и, ако счетоводителя не следи промените, то всеки собственик на бизнес рискува да понесе солидни глоби. Със сигурност ще намерите и по-ниски цени за счетоводстводно обслужване на вашата фирма, но тези ниски цени се предлагат от неопитни стартиращи счетоводители и от възрастни хора, които не успяват да следят всички новости. Стойността, която може да се спести чрез евтино счетоводство, ще се стопи след първата проверка от някоя институция. С новите промени, например в закона за ДДС и КСО, глобите са увеличени 10 пъти. Вече дори за дребни пропуски глобите са от 500 лв. нагоре, а за грешки с ДДС-то и в договорите за служителите глобите са от 2000 до 15000 лв. за всяко нарушение поотделно.

По какво се различаваме ние?

  • Въпреки, че наши клиенти са проверявани от безброй институции, до този момент нямаме наложена нито една глоба. Дори когато клиентите ни допускат грешки, правим всичко възможно данъчните служители да разберат, че те случайни и няма да се повторят;

  • Нашите дейности са разнопосочни, а клиентите ни са от различни сектори. По тази причина сме много добре информирани за всички аспекти от функционирането на бизнеса в България и даваме ценни съвети, не само в областта на счетоводството;

  • Нашата цел не е само да вземем парите на клиентите ни, а да бъдем максимално полезни. Затова клиентите са доволни и ни препоръчват на своите партньори. Затова в момента не ни е необходима реклама, а екипът ни се увеличава въпреки кризата;

  • Вашият счетоводител наблюдава текущото движение на фирмата и дава препоръки какво може да се подобри, как може да се оптимизират разходите, какви действия не е желателно да се извършват и всичко друго, което е интерес на бизнеса ви.

Защо да изберете точно нас?

Световният опит показва, че успешните предприемачи насочват усилията си само в посока развитието на своя бизнес. Те прехвърлят всички останали дейности към специализирани фирми, защото практически е невъзможно един човек да бъде запознат едновременно с финансово-счетоводните въпроси, човешките ресурси, юридическите каузи, рекламата, подготвянето на бизнес планове за кандидатстване по европейски проекти, поддръжката на компютърната техника, работата с тромавата администрация и т. н.

„Голдън вижън“ разполага със специалисти във всички тези направления. Получавате пакет от услуги за вашият бизнес, събрани на едно място.

Ние сме счетоводна къща с богат опит. Ако имате счетоводно запитване или искате оферта за обслужване, позвънете на тел: 0888551917 (всеки работен ден от 9:00 до 16:30 ч.).

За регистрация на фирма: 0887067100 – Ирина.

За консултация и запитвания ни пишете чрез контактната форма по-долу:

[[[],[],"and"]]
1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right