Кои сме ние?

Представяме ви допълнителна информация за нашата фирма

В настоящата статия ще пишем най-общо „Голдън вижън“, но ще имаме предвид групата от фирми, в основата на които е Христо.

 

Повече информация за нашия стратег и лидер Христо Петров, можете да получите тук.

Ето и две от многото участия по теми за предприемачество, бизнес и финанси, дори и по време на ръст на корона вируса.
– по телевизия Европа (8-ми юни 2020 г.)

https://www.vbox7.com/play:0bc7c35ab8

– по телевизия Скат (4-ти април 2020 г.).

Първоначално „Голдън вижън“ беше еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД). Негов собственик и управител бе Христо Петров Петров. В последствие бяха регистрирани и другите фирми от групата. Ето как изглеждаше скромния офис, малко след регистрацията на „Голдън вижън“. Всъщност това не е типичния офис, а едната стая от апартамента, в който живее Христо 🙂

Офиса ни като стартирахме през 2007 г.
Офиса ни като стартирахме през 2007 г.

Само за година и половина след старта, дейността на фирмата се разшири значително. По тази причина възникна необходимостта от допълнителни инвестиции в офис техника, обзавеждане, автомобили, обучение на персонала и др. През 2009 г. „Голдън вижън“ се преобразува в ООД, в което съдружник става и Костадин Георгиев Даржанов. От този момент той е главният счетоводител на „Голдън вижън“ ООД.

В дебелите книги по теория и практика на фирменото управление се казва, че колкото по-силна е мотивацията на екипа, толкова по-добри са резултатите от положеният труд. И резултатите не закъсняха. Последователно регистрираме нови дружества и се разраства нашия екип. Съдружници в него отново са Христо и Костадин.

Преди няколко години се забеляза сериозен недостиг на квалифицирани счетоводители, които да се присъединят към софийския ни екип. През 2013 г. взехме решение да открием офис във В. Търново, където този проблем е по-малък. Радостни сме да съобщим, че от февруари 2022 г. вече имаме и офис в град Варна.

През 2007 г. „Голдън вижън“ беше „One man firm“, т. е. във фирмата работеше само нейният основател – Христо Петров. Всичко бе създадено от нулата, с кредити и средства, взети назаем от приятели, които живеят в чужбина. Днес сме горди, че благодарение на широкия ни спектър от дейности, обслужваме множество фирми и разполагаме с добър екип от 21 души специалисти в отделните направления.

В „Голдън вижън” и дъщерните дружества се използват съвремени компютри, лазерни принтери, удобно за работа офис обзавеждане, високоскоростен оптичен интернет, собствен колокиран 1U сървър за счетоводни данни и хостинг сървър. Стараем се да предложим най-добрите условия за работа на колегите си. Горди сме, че въпреки динамичното ежедневие и предизвикателства, „Голдън вижън” винаги изплаща навреме заплатите на своите колеги. Щастливи сме да споделим, че фирмата не просто оцелява в постоянно променящите се външни условия. Фирмата постоянно привлича нови клиенти, нови колеги и има дългосрочни идеи за развитие.

 

Скоро ще доразвием офис София Младост и офис Варна.

Офис на Голдън вижън в Младост - София
Офис на Голдън вижън в Младост – София

„Голдън вижън” 2007-2023 г. Всички права са запазени. Логото на компанията, услугите, всички материали на тази интернет страница са защитени съгласно Закона за авторското право и сродните му права, както и Криейтив комънс (България), по-точно CC BY-NC-ND чрез линк към www.goldenvision.bg.