Кои сме ние?

Представяме ви допълнителна информация за нашата фирма

В настоящата статия ще пишем най-общо „Голдън вижън“, но ще имаме предвид групата от фирми, в основата на които е Христо.

Първоначално „Голдън вижън“ беше еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД). Негов собственик и управител бе Христо Петров Петров. В последствие бяха регистрирани и другите фирми от групата.

Само за година и половина след старта, дейността на фирмата се разшири значително. По тази причина възникна необходимостта от допълнителни инвестиции в офис техника, обзавеждане, автомобили, обучение на персонала и др. През 2009 г. „Голдън вижън“ се преобразува в ООД, в което съдружник става и Костадин Георгиев Даржанов. От този момент той е главният счетоводител на „Голдън вижън“ ООД.

С увеличаването на клиентите и с предоставянето на нови и нови услуги, се достигна до етап, в който бе по-трудно да се проследяват паричните потоци от отделните направления, респективно тяхната рентабилност. По тази причина в началото на 2009 г. бе създадено дъщерното дружество „Бизнес експертс“ ООД със съдружници Христо Петров Петров и Пенка Асенова Димитрова. Малко по-късно в дейността на новата фирма активно се включи и синът на г-жа Димитрова – Асен Данчев Димитров.

В дебелите книги по теория и практика на фирменото управление се казва, че колкото по-силна е мотивацията на екипа, толкова по-добри са резултатите от положеният труд. И резултатите не закъсняха. След няколко месеца регистрирахме още едно дъщерно дружество – „Абракадабра“ ООД. Съдружници в него отново са Христо и Костадин.

В продължение на нашата стратегия за цялостно обслужване, а в някаква степен дори и подпомагане на малкият бизнес, през 2011 г. се създаде  ново дружество – „Консултант БГ“. На практика и досега ние предлагахме консултации на предприемачите за особеностите при стартирането на бизнес в България, но вече това се извършва чрез новорегистрираната фирма.

От началото на 2012 г. чрез дъщерното ни дружество „БГ хостинг“ предлагаме нов пакет от интернет услуги – купуване на домейни, хостинг, разработка на интернет страници и оптимизацията им за търсачки като например Google.

В края на 2012 г. регистрирахме ново дъщерно дружество „Счетоводни услуги“, което да работи с чуждестранни предприемачи, които развиват бизнес в България.

Преди 11 години „Голдън вижън“ беше „One man firm“, т. е. във фирмата работеше само нейният основател – Христо Петров. Всичко бе създадено от нулата, с кредити и средства, взети назаем от приятели, които живеят в чужбина. Днес сме горди, че благодарение на широкия ни спектър от дейности обслужваме множество фирми и разполагаме с добър екип от специалисти в отделните направления – Христо, Костадин, Красимира, Зорница, Ирина, Александър, Катерина, Захари, Милица, Надежда, Ивайло, Лина.

Повече информация за нашия стратег и лидер Христо Петров, можете да получите тук.