Кои сме ние?

Представяме ви допълнителна информация за нашата фирма

В настоящата статия ще пишем най-общо “Голдън вижън”, но ще имаме предвид групата от фирми, в основата на които е Христо.

Първоначално “Голдън вижън” беше еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД). Негов собственик и управител бе Христо Петров Петров. В последствие бяха регистрирани и другите фирми от групата. Ето как изглеждаше скромния офис, малко след регистрацията на “Голдън вижън”. Всъщност това не е типичния офис, а едната стая от апартамента, в който живее Христо 🙂

Само за година и половина след старта, дейността на фирмата се разшири значително. По тази причина възникна необходимостта от допълнителни инвестиции в офис техника, обзавеждане, автомобили, обучение на персонала и др. През 2009 г. “Голдън вижън” се преобразува в ООД, в което съдружник става и Костадин Георгиев Даржанов. От този момент той е главният счетоводител на “Голдън вижън” ООД.

В дебелите книги по теория и практика на фирменото управление се казва, че колкото по-силна е мотивацията на екипа, толкова по-добри са резултатите от положеният труд. И резултатите не закъсняха. Последователно регистрираме нови дружества и се разраства нашия екип. Съдружници в него отново са Христо и Костадин.

Преди няколко години се забеляза сериозен недостиг на квалифицирани счетоводители, които да се присъединят към софийския ни екип. Тогава взехме решение да открием офис във В. Търново, където този проблем е по-малък

През 2007 г. “Голдън вижън” беше “One man firm”, т. е. във фирмата работеше само нейният основател – Христо Петров. Всичко бе създадено от нулата, с кредити и средства, взети назаем от приятели, които живеят в чужбина. Днес сме горди, че благодарение на широкия ни спектър от дейности, обслужваме множество фирми и разполагаме с добър екип от специалисти в отделните направления.

В „Голдън вижън” и дъщерните дружества се използват съвремени компютри, лазерни принтери, удобно за работа офис обзавеждане, високоскоростен оптичен интернет, собствен колокиран 1U сървър за данни. Стараем се да предложим най-добрите условия за работа на колегите си. Горди сме, че въпреки динамичното ежедневие и предизвикателства, „Голдън вижън” винаги изплаща навреме заплатите на своите колеги. Щастливи сме да споделим, че фирмата не просто оцелява в постоянно променящите се външни условия. Фирмата постоянно привлича нови клиенти, нови колеги и има дългосрочни идеи за развитие.

Повече информация за нашия стратег и лидер Христо Петров, можете да получите тук.

 

„Голдън вижън” 2007-2019 г. Всички права са запазени. Логото на компанията, услугите, всички материали на тази интернет страница са защитени съгласно Закона за авторското право и сродните му права, както и Криейтив комънс (България), по-точно CC BY-NC-ND чрез линк към www.goldenvision.bg.