Дистанционна регистрация на нова фирма

За всички населени места в България, в които „Голдън вижън“ няма офис, предлагаме дистанционна регистрация на Вашата фирма. Това може да бъде направено по два начина:

  • Ако във вашият град има клон на Агенцията по вписванията към Търговският регистър, можем да подготвим всички необходими документи и да ви ги изпратим по куриер. Заедно с документите получавате подробно указание къде трябва да се подпишете, къде да представите тези документи и какви са таксите, съпътстващи регистрацията на Вашата фирма.
  • Ако във вашият град или село няма клон на Търговският регистър, можем да Ви изпратим подготвените документи. Вие ги подписвате и ги изпращате по куриер до нашият офис за да ги подадем в Търговският регистър в гр. София. Бихме искали да отбележим, че документите за регистрация на фирмите могат да се подават във всички клонове на Търговският регистър на територията на България, независимо в кое населено място ще бъде адреса на регистрация на бъдещата фирма.

Тази услуга е особено подходяща за жителите на малки градове и села, в които няма опитни консултанти за подготвяне на документите или тези специалисти работят на високи цени.

Благодарение на добре разработената от нас система, ние предлагаме ниска цена за подготвянето и подаването на документите. Гордеем се, че сме регистрирали над 1500 фирми за наши клиенти и не сме получили нито един отказ за регистрация. Доказалата се във времето система за подготвяне на документите ни позволява да намалим цената на тази услуга до минимум, за да бъде тя достъпна за всеки предприемач.

Ние сме счетоводна къща с многогодишен опит.

Ако имате счетоводно запитване или искате оферта за обслужване, позвънете на тел: 0888551917 (всеки работен ден от 9:00 до 16:30 ч.).

 

За регистрация на фирма попълнете формата по-долу или позвънете на тел.: 0887067100 – Ирина.

[[[],[],"and"]]
1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right