italki – онлайн платформа за езиково обучение

Вече сигурно сте чували – ако знаеш повече езици е по-добре. Може да сте го чули от майка, от баща, от работодател, може би сте го виждали и в обяви за работа, към която проявявате интерес.

Истината е, че светът се развива с много бързи темпове и интересът на хората да посетят друга страна или да живеят и работят в нея също е много голям. Това е страхотно и е прекрасно да откриваме нови места и нови хора.

Проблем е, когато обаче решите да посетите дадено място и не знаете друг език, освен майчиният. Затова е хубаво да сме подготвени, когато искаме да поемем към някоя екзотична или не толкова екзотична страна.

Ако имате достатъчно време да се подготвите, вместо да си купувате речници и разни други пособия, можете да опитате да научите нов език с платформата italki.

Това е платформа, която предлага обучения с различни учители от цял свят, с цел да научите определен език. Било то английски, немски, испански, италиански, японски, китайски, френски , португалски, албански, арабски или какъвто друг език ви дойде наум. В italki може да намерите учител, с който очи в очи да научите езика. Можете да избирате от определени нива, в зависимост от това дали вие знаете или не даден език. Както и можете да се съберете група и всички заедно да учите от 1 учител.

Ако вие също сте учител и имате желание можете да се регистрирате в сайта и да предлагате уроци на хората, които желаят да научат определен различен език.

Ние сме счетоводна къща с богат опит. Ако имате счетоводно запитване или искате оферта за обслужване, позвънете на тел: 0888551917 (всеки работен ден от 9:00 до 16:30 ч.).

За регистрация на фирма: 0887067100 – Ирина.