Udemy – Платформа за онлайн курсове

Искате да получите нови знания или пък да подобрите познанията си в дадена област, то тогава тази статия е за вас!

Преди години за да научим нещо ново се налагаше да посещаваме книжарници и библиотеки и да се сдобием с достатъчно на брой книги, за да получим необходимото знание. Това беше преди да дойдат компютрите и интернета. Разбира се все още има привърженици на това да учат нови неща разгръщайки страниците на книги и в това няма нищо лошо, но в съвременния свят, където всичко се променя ежедневно е трудно някой всеки ден да пише книга или да обновява вече написана такава – не сте ли съгласни?


                Затова хората са разработили различни платформи с цел да научим нещо ново по възможно най-бързият, лесен и достъпен начин. Udemy  е една от тези платформи. Не сте я чували? Тогава нека ви разкажем малко за нея.

Udemy  е платформа, разработена през 2010 г. от трима души, на които е дошла идеята да създадат място, където да предадат своето познание в различни области и където да съберат други хора със същото желание. Така за 13 години Udemy се е превърнала в една от водещите платформи, в които може да откриете различни курсове или да се свържете със специалисти, които да ви помогнат да придобиете или подобрите ново умение.

                Дали искате да се научите да програмирате, да продавате, да придобиете знание в областта на финансите, маркетинга или пък дори музиката – Udemy ви предлага всичко това.

Ако пък вие сте програмист, финансист, музикант или пък имате  познания в друга област и искате  да споделите познанията си с други хора, то Udemy е и за вас. Само е необходимо да си направите профил, да запишете видеа по вашата специалност и да си създадете курс. Така можете да печелите добър допълнителен, а защо не и основен доход, зависи само от вас и времето, което вие сте готови да отделите.

Ние сме счетоводна къща с богат опит. Ако имате счетоводно запитване или искате оферта за обслужване, позвънете на тел: 0888551917 (всеки работен ден от 9:00 до 16:30 ч.).

За регистрация на фирма: 0887067100 – Ирина.