MerchantPro – Платформата за създаване на онлайн магазини

Платформата за създаване на онлайн магазини MerchantPro.bg има всичко, от което се нуждаете вие и вашите крайни клиенти. Огромното разнообразие от инструменти, между които може да избирате, са разработени, така че да се използват бързо, лесно и удобно от администратори и крайни потребители.

 

За собственици на онлайн магазин

Ако търсите платформа, подходяща за национални или международни онлайн продажби, MerchantPro вероятно ще покрие всички ваши изисквания. Подходяща е за бизнес от всяко естество и както за малък, така и за установен магазин.

Платформата е създадена за хора, които искат да започнат веднага да продават. MerchantPro е с лесна настройка, за която не ви трябват технически познания, а фактурите за всяка поръчка се създават и издават с един клик. Платформата изкарва експорти на продажбите и фактурите в CSV формат, удобен за счетоводното обслужване от Голдън вижън. Това улеснява счетоводството и намалява месечната такса.

Дизайнът е оптимизиран за SEO, има висока гъвкавост и екип от специалисти за помощ при нужда. В случай че се нуждаете от специфичен дизайн, екипа ще вземе участие, за да го създадете точно както искате.

Нивото на персонализация е високо не само от дизайнерска гледна точка, а и с оглед на функционалностите, които правят работата ви по-малко стресова, а пазаруването на клиентите приятно и безпроблемно.

Има възможност за избор измежду десетки инструменти за имплементиране в магазина, в зависимост от вашите нужди и тези на клиентите.

 

Кои са основните предимства на тази платформа:

  • Продавате дигитални продукти? Има приложение за цифрово съдържание;
  • Искате да привличате по-голяма аудитория? Маркетинг инструментите ще ви помогнат да реализирате повече продажби. Става въпрос за имейл маркетинг, ретаргетинг, Google анализи и други;
  • Търсите по-лесен начин за фактуриране? Приложението за фактуриране, вградено в онлайн магазина, ще ви спести много усилия. С него се издават автоматично проформи и фактури на всеки клиент, който направи поръчка през вашия уебсайт. Напомняме, че не е задължително издаването на фактури за повечето страни по света, но има и такива, при които се изисква – например Румъния и Унгария. Освен това, издадените документи са оборудвани с QR код, собствено лого, допълнително съдържание, персонализирана информация за продукта и други възможности.
  • Искате онлайн магазина Ви да има връзка със Saga, друг счетоводен софтуер? В MerchantPro това е вградено.
  • Улеснени справки за счетоводството от Голдън вижън – с няколко клика се извеждат справките за продажбите и фактурите.

 

За крайни клиенти

Клиентите се радват на практични функционалности като вход с Facebook, поръчка без регистрация, списък с любими продукти, чат в реално време и различни методи за плащане. Ако клиентите ви са юридически лица, персонализацията на проформи и фактури е нещо, което много ще им се хареса.

Вашите клиенти могат да са и ваши читатели – създайте собствен блог и добавете стойност към преживяването. Посетителите ще могат да оставят мнение под всеки от продуктите в каталога, а препоръките са най-мощният инструмент за привличане на други потребители.

Всички приложения могат да бъдат активирани спрямо вашите желания. С MerchantPro можете да реализирате мечтаната визия за онлайн магазин с минимални усилия и без голяма инвестиция.

 

Ние сме счетоводна къща. За данъчни и счетоводни въпроси звънкайте на Христо Петров – 0888551917 (всеки работен ден от 14 до 18 ч.).

За регистрация на фирма: 0887067100 – Ирина.