Карта Вноска – един нов начин за купуване и продаване

Карта Вноска е един нов иновативен проект, който стъпва на територията на България.

 

Какво представлява Vnoska?

Вноска е проект, който има за цел да направи купуването за клиентите по-достъпно, а продаването да е по-ефективно за търговците. Те предоставят една изцяло нова услуга на пазара. Имат за цел да променят културата на пазаруване на хората. Изграждат система от партньори – магазини и клиенти – картодържатели.

След присъединяване на магазин към партньорската мрежа, получава възможност да приемат плащания с Карта Вноска. Клиентите, които разполагат с Карта Вноска могат да закупят артикул от партньорски магазин, плащайки с картата си и разсрочват своята покупка на равни месечни вноски. Тази система стимулира покупките на клиентите и увеличава стойността им. Това се дължи на улесненото закупуване и плащане, както и възможността за покупка на повече продукти и по-скъпи продукти. Магазините , които станат част от т.нар.  Вноска Клуб ще получават ексклузивно промотиране и също така ще получават цялата сума от продажбата в момента на покупката. Присъединяването към мрежата е изключително опростено и достъпно за всички. Не се изисква обучение на персонал и промяна в техниката. Липсата на такава услуга в България до момента води до голям интерес и от страна на търговците и от страна на клиентите.

 

С Карта “Вноска” всеки клиент може да заплати своите покупки с до 12 безлихвени вноски, да открие ексклузивни персонализирани промоции и оферти, да се информира за всички обекти в партньорската мрежа от търговци и да следи дължимите вноски чрез мобилното приложение. Независимо дали става въпрос за офлайн или онлайн магазин, услугата ще е напълно достъпна. Увеличавайки способността за пазаруване на клиентите, ще се повишат както броя на спонтанните покупки, така и самите обороти на търговците, които ще бъдат част от “Вноска клуб”.

 

Платформата набира популярност и доказателство за това са първите големи брандове – лидери на пазара, които са се присъединили към партньорската мрежа на “Вноска” като част от тях са: Sport Vision, Buzz, Za-Za, Terranova, Humanic и много други.

 

Vnoska.bg ще предоставя възможност на всеки притежател на карта да  финализира своята покупка с гъвкаво и достъпно финансиране, намалявайки рисковете за банката, издаваща картата. Генерален партньор на платформата е Райфайзенбанк България, която ще издава физическите банкови карти с определен лимит, посочен от банката и съобразен с възможностите на всеки един клиент индивидуално.

 

Маркетинг канали на Vnoska

Vnoska може да предостави един ценен ресурс за всеки бизнес – маркетинг канали.

Собствено мобилно приложение ще бъде налично много скоро. Там ще бъдат видими всички партньорски магазини, промоционални оферти, локация на физическите магазини и др.

Всеки потребител инсталирал приложението, ще може да види цялата тази информация, което създава един голям маркетинг канал.

Профилите в социалните мрежи на Vnoska също могат да бъдат много полезни за всички , които са част от Vnoska. Там те анонсират нови партньорства , интересни статии и инфорамция.

Съвкупността от тези маркетинг канали в лицето на мобилното приложение и социалните мрежи води до една добра осведоменост на бранда Vnoska. Маркетинга е ценен за всеки бизнес, за товате успяват да предоставят този ресурс, чрез собствената си система.

Клиентите пък ще са наистина много информирани за това от къде те могат да пазаруват и къде има най-подходящи продукти за тях. Това води до добро клиентско изживяване.

 

Каква е процедурата за присъединяване към партньорската мрежа (ако сте собственик на онлайн магазин)?

Цялата процедура е много опростена и всичко става онлайн , без излишна документация и ходене до офиси и банки.

 1. Може да влезете в сайта на Vnoska.bg и да попълните формата за присъединяване към партньорска мрежа;
 2. Представител на Vnoska ще се свърже с вас, за да започнете процедурата и да разберете условията;
 3. Подписва се договор между Vnoska и партньора;
 4. Интегрира се системата в POS;
 5. Публикува се материал за вашия магазин в приложението Vnoska;
 6. Публикува се материал в профилите в социалните мрежи на Vnoska;
 7. Започвате да продавате.

 

Какви са предимствата на Vnoska за бизнеса?

Услугата на Вноска със сигурност предоставя много предимства на бизнеса:

 • Увеличава продажбите;
 • Увеличава средната сума изхарчена от клиент;
 • Създава се изцяло нов маркетинг канал в мобилното приложение Vnoska;
 • Рекламиране на текущи промоции и оферти от партньорите в новите маркетинг канали;
 • Плаща се само това което се използва. Няма месечни и стартови такси;
 • Интеграцията става изключително лесно. Не се нуждаете от обучение на персонал и подмяна на POS;
 • Опростено плащане на таксите към Vnoska.

 

Карта Вноска за клиентите

Карта Вноска предоставя на клиентите по-достъпно пазаруване. Позволява да правите по-големи покупки и да плащате по-лесно. Разсроченото плащане се превръща в един от най-любимите начини за плащане на хората. Също така клиентите ще имат бърз достъп до хиляди магазини в мобилното приложение на Vnoska. Ще могат да открият всичко, което търсят и дори ще могат да откриват магазините които са близки до тях.

Маркетинга на Vnoska ще ви предостави едно по-добро клиентско изживяване и ще улесни намирането на най-подходящите продукти за вас.

 

Как да се сдобия с Карта Вноска?

 • Заявете картата чрез формата в уебсайта Vnoska.bg;
 • Вашата заявка ще бъде разгледана бързо;
 • Получавате вашата карта;
 • Регистрирате се в мобилното приложение;
 • Започнете да пазарувате.

 

Vnoska.bg – правилно решение и за трудни времена

Иновативни финтех решения за изплащане на безлихвени вноски като Vnoska.bg, са изключително необходими и търсени инструменти за стимулиране на способността за пазаруване. Разполагайки с тази възможност, клиентите са много по-склонни да извършат емоционални и моментни покупки без да се притесняват, че ще натоварят бюджета си. Освен това по този начин се вдига средната стойност на направените продажби, тъй като потребителите биха закупили стока на по-висока стойност, ако не се притесняват за необходимите в наличност пари. Това прави “Вноска” правилното решение в точния момент.

 

Официалния старт на Vnoska.bg ще бъде тази пролет. Проекта е наистина иновативен и нов за България. Можете да влезете в сайта им и да заявите партньорство с тях или да поръчате вашата Карта Вноска.

Когато бъдат ясни финалните финансови условия, ще допълним статията с тях.

 

Надяваме се тази статия да ви е полезна. Тя е създадена от екипа на счетоводна къща Голдън вижън в партньорство с Vnoska.bg. Счетоводната къща НЕ обработва документи за кандидатстване, при интерес моля свържете се с екипа на www.vnoska.bg